Tillbaka med fötterna på fast mark

Vi är tillbaka i Nidri gott folk. 6 dagar av segling runt Joniska Havet. Fantastiskt. Mötte upp båten och besättingen i Galaxidi och seglade sedan Galaxidi-Nafpaktos-Sami(Kefalonia)-Fiskardo(Kefalonia)-Nidri(Lefkas)-Mitikas-Paleros-Lefkada(Lefkas)-Paxos-Korfu och idag seglade vi alltså hem till Nidri från Korfu.

Jag har tusen gånger tusen med nya goda minnen att dela, en hög med bilder att visa och en massa historier att berätta! Bara jag hinner. När vi kom iland gick jag genast hit (kontoret) för att läsa igenom arbetsmailen och checka in här, så ska nu tillbaka till båten och reda upp lite. Återkommer så fort som möjligt, men ni vet att jag har fötterna på fast mark igen i alla fall!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: