Och nu?

Efter vår roadtrip, kom vi tillbaka på söndagskvällen till Nidri där jag hade ungefär 12 timmar på mig att säga adjö till alla nära och kära, och packa ihop väskorna.

Måndagmorgon körde Lorenzo mig till busstationen i Lefkada (efter många om och men, fel på bilen, otrolig storm med noll synlighet, problem med bankomaten…) där jag tog bussen 5 timmar till Athen. I Athen hade jag inte så mycket tid, så valde att ta taxi istället för buss till flygplatsen, bara för att vara säker. Flög Athen – Amsterdam – Helsinki och landade på finsk mark sent igårkväll. Där väntade mamma & pappa och vi tog midnattsmat i McDonalds (det måste man) innan vi åkte hem.

Och nu? Jag är i Finland. Efter 5½ månad i Grekland.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: