Kvalitetstid med familj och vänner

Träff-marathonen har börjat. Efter 5½ månad utomlands är det en hel del människor att träffa och besöka. Idag har jag besökt mormor, där jag även träffade min moster och en kusin. Med var både syster + barn och bror, och så mamma. Släktträff.

Efter det mötte jag upp med barndomskompisen Ida. Det var verkligen roligt att se henne, hade så mycket att berätta, så mycket att fråga. Vi åt på min favoritrestaurang ”Knäppen” där vi talade bort flere timmar, och efteråt gick vi en promenad med hennes hund för att ta en titt på den fina hemstaden som ser sig lik ut fortfarande.

Älskar att vara hemma och tillbringa lite kvalitetstid med familj och vänner.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: