En vecka i höstlandet

När jag tänkte på att spendera hela 1½ månad i Finland såg jag inte så värst mycket framemot att tillbringa den tiden i detta gråa och regniga höstland. Men när jag kom hem, och fick uppleva två otroligt vackra och soliga höstdagar, tänkte jag att det inte är så farligt ändå. Nu, 4 regndagar senare, är jag inte av samma åsikt mera. Var är solen liksom? För övrigt kan jag inte fatta att jag kom hem så sent som i måndags, känns som om jag varit hemma två veckor nu, eftersom jag haft så mycket program, har hunnit göra en massa, och träffat en massa kompisar, vänner och släktingar.

  • Har haft mycket kvalitetstid med familjen.
  • Har träffat släktingar.
  • Har träffat barndomskompisen på favoritrestaurangen, pratat i flere timmar, och varit ut och gå med favorithunden redan två gånger.
  • Har varit i Helsingfors, träffat kompisar där och besökt nya Hard Rock Café.
  • Har haft filmkväll med popcorn och lonkero, bästa kombinationen.
  • Och idag ska det bli mera kvalitetstid med familjen då vi går och äter till favoritrestaurangen (igen).
  • Och imorgon kommer mina två favoriter, Lorenzo och Aris, äntligen till Finland! Välkomna!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: