Vardagen här hemma

Jag gör egentligen en massa saker varje dag, utan att egentligen göra något. Och skriv-ivern har tynat lite grann på grund av det. Jag gör som sagt en hel del, men tycker inte det händer något som är värt att skriva om liksom. Vardagen är inte lika händelserik här hemma i Finland.

Några saker som har förgyllt min vardag har varit kräftskiva och biograf-besök. På fredag hade vi kräftskiva! ”Kräftskiva i Oktober? Men det är ju snö ute?” har varit reaktionen av percis varenda individ jag pratat med, men ja, när man är utomlands då det är ”rätt” tid för kräftskiva, så måste man ju passa på att ordna en när man är hemma. Min kompis Ida fixade ihop en jättefin kräftskiva hemma hos henne med fina dekorationer, god mat och roliga spel efteråt! Vi hade jätte roligt, och kräftorna var ju goda förstås. Varför kan man inte ordna kräftskiva i Oktober? Kräftorna är ju skitmycket billigare nu dessutom.

Och igår, på lördag, var jag och kollade på den nya James Bond filmen, Skyfall, med pappa på Bio Pallas här hemma i Karis! Jätte bra film, som lockade halva stan till biografen och vi fick stå i kö rätt så länge. Efter filmen blev det dessutom ännu mat, så var överlag en rolig kväll. Bio, mat och tid med pappa.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: