Friends with kids

Jag kollade filmen ”Friends with kids” sent igårkväll. Vet inte om det var själva filmen eller bara att filmen passade så bra in i min sinnesstämning just då, men den var jätte bra! Ingen wow-film, inget speciellt i sig, men ändå var det något med den som gjorde att den kom in på min lista över favoritfilmer i alla fall. Kommit ut ganska länge sen, (har inte haft koll) men har ni inte sett den så gör det.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: