Dinner & a movie

Idag är min födelsedag. Hela 25 år har jag stegat på jorden.

Var först lite motvillig att fira, men fick sedan erbjudan att gåpå en kompisdejt, och det kunde jag inte tacka nej till. Så det blir födelsedags-dejt, dinner & a movie, med barndoms-kompisen ida. Kan inte bli bättre än det.

Vi börjar alltså vår ”dejt” med middag på favoritrestaurangen och därefter har vi bokat biobiljetter för att se den nya Twilight (blir jag faktist 25 år..?) . Efter det har vi inga fasta planer men blir nog troligtvis en drink någonstans. Får se.

Har fått många gratulationer, och även vaknat till en liten födelsedagspresent av min pappa. När jag vaknade, många timmar efter att han åkt iväg på jobb, väntade en fin present på frukostbordet; nyaste Kalle Anka och Marabou choklad – perfekt! Mina föräldrar ska ge mig den bästa presenten, nämligen en ny telefon! Jee! Har bara inte kommit underfund med hurdan jag vill ha ännu.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: