En lyckad födelsedag

Blev en jättelyckad kväll igår. Hade en hel kväll planerad med min kompis Ida. Först middag på Knäppen, sedan nya Twiligt på Bio Pallas, och efter det drinkar på Club 18. En Karis-kväll, med en Karis-brud. Jag känner hur jag är riktigt avkopplad efter igår. Så ska man fira födelsedag.

Och det hela blev bara bättre av att jag på min 25-års dag var tvungen att visa upp ID när jag köpte en cider på S-market. Haha. Bra att veta att fast jag känner mig gammal, så ser jag tydligen inte gammal ut.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: