Superautomobilengolf

Idag har jag sålt min bil. Är numera bil-lös. Har således också sålt min enda stora egendom. Nu har jag ingen egendom alls. Inte nåt som räknas i alla fall (hus, bil etc.).

Men är otroligt nöjd. Nöjd för att någon ville köpa den, nöjd med priset, och nöjd över att inte behöva fundera på försäkringar, skatter, besiktingar. Samtidigt nostalgisk. Jag menar bilen har ”alltid” funnits i vår familj, först ägd av mina föräldrar, sen av mig. Sedan 2003 var det en familjemedlem. Nu låter det här mer och mer konstigt. Det var ju faktist ändå bara en bil. Eller nej det stämmer inte, det var superautomobilengolf, mycket mer än en bil.

Tusen tack till min bror som fixade allting. Och så en sista bild.

(Bilen till höger. Bilen till vänster är vår andra gamla bil, såld för länge sen.)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: