Bio-upplevelser

I somras när jag och Jessica tänkte på Finland och saknade livet här, kom vi alltid fram till samma sak – hur skönt det skulle vara att gå på bio.

Efter 5 veckor i Finland, och 4 biobesök är jag fortfarande av samma åsikt. Det är bara så härligt att gå på bio. Köpa biljett, välja godis, hitta sin plats, göra sig bekväm, se på förfilmerna och sedan spänningen när filmen äntligen börjar, och att prata om hur bra filmen var efteråt. Det är en hel upplevelse att gå på bio.

Filmer jag sett på bio under de senaste 5 veckorna;

  1. Film: James Bond Skyfall Plats: Bio Pallas, Karis Sällskap: Pappa Kommentar: Jätte bra film, men man var så inne i filmen att det kändes att den slutade fort och blev lite på hälft. (Ännu) Mera action i nästa James Bond film tack!
  2. Film: End  of Watch Plats: Finnkino Tennispalatsi, Helsingfors Sällskap: Lorenzo och Aris Kommentar: En brutal film. Hade jag varit ensam skulle jag ha gråtit. Tankeväckande.
  3. Film: Twilight Breaking Dawn del 2 Plats: Bio Pallas, Karis Sällskap: Ida Kommentar: Den bästa av alla fem Twilight filmer, fattar inte varför den fick så dålig kritik. Extra roligt att den hade premiär på min födelsedag.
  4. Film: Looper Plats: Finnkino Kommentar: En bra film. Jag vet att det är en ytterst fiktiv film, men gillade den på samma sätt som jag gillade ”In time” – den ger en insikt om vårt samhälle i framtiden.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: