Vilken dag är det?

Jag råddar med dagarna. Så går det när man har för lite dagar och för mycket program. Hade ett mycket trevligt ärende att utföra idag (märk sarkasmen) . Skulle nämligen besöka skatteverket. Tur så märkte jag att de bara har öppet må & ti (hur dåligt är inte det?). Så gick istället och förnyade receptet för migränmedicinen och lunchade med mamma på Brasseriet. På vägen hem gick vi och hämtade lillajulsgran till syster (hur skönt att ha egen skog?), och blev nog missförstådda som julgranstjuvar (jo det finns något sånt). Men om någon såg oss och blev misstänksam så lovar jag – det var vår egen skog. 

Nu iväg och träffa Ida.

P.S. Det har snöat hela dagen, och skrattet åt prognosen ”20 cm snö i Södra Finland” har sakta övergått till ett halvnervöst smile.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: