Mitt skrivbord

På mitt skrivbord har jag: En datorskärm, en printer, två högtalare, en burk med pennor, ett 8GB USB, en muminhuset musmatta, ett headset (hörlurar+mikrofon), ett häfte, ett kaffepaket (souvenir från Finland till Thailand), två påsar Jenkki Professional tuggummi, en iPhone, ett paket Histec, två små sample burkar av varierande ansiktscreme, en gammal skrivbordslampa. (Oftast har jag inte så här mycket random saker  på bordet, men det har samlats en del såhär i packningsprocessen.)

Från mitt skrivbord ser jag: Datorskärmen, vita tunna gardnier, vår gård, snö på backen, flaggstången, åker och skog. Som bonus ser jag idag en snöstorm.

Vid mitt skrivbord gör jag: Bloggar, kollar FB, läser nyheter, skriver e-post, lyssnar på musik, laddar ner musik + film, pratar på skype med Lorenzo.

Vid mitt skrivbord hör jag: På allt i hela min vida musiksmak, men just nu Jessie Ware – Wildest Moments , kaffekokaren där nere, min mamma som packar upp köpen från matbutiken, datorns hårdskiva som surrar och snöstormen som härjar på där  ute.

Ganska mysigt, mitt skrivbord.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: