Tandläkare, utgång och kalas

Vintern är här! Vilken snöstorm igår. Hade tandläkartid kl.12.50 och klo.15.00, två tider på samma dag, för att fixa två hål jag haft. Mellan dessa tider väntade jag i centrum och gick irunt i snöyran tills jag hittade skydd på biblioteket.

Efter andra tandläkarbesöket gick jag till tågstationen, mötte Ida, och väntade på det försenade tåget. Vi åkte till Kyrkslätt där Idas syster hämtade upp oss. Därefter väntade en tacokväll och förfest hos henne innan vi tog tåget till Helsingfors för en sista utgång innan jag åker iväg. Vi gick först in på Milliklubi, och hade så kul där att vi stannade på samma plats hela kvällen och tog först allra sista tåget tillbaka till Kyrkslätt. Lade huvudet på dynan först kl.05. Men roligt hade vi! Bra musik, mer eller mindre goda drinkar (beställ aldrig Karhu om ni går dit, för ni får inte öl) och bra sällskap! Enda dåliga var kölden när vi gick hem, och det faktum att mina fötter dog tretusen gånger efter 7 timmars stående i högklackat. Men frånsett det var det en bra kväll.

Var hemma sent men sov inte länge, vaknade rätt så tidigt och kollade på en film innan det var dags för mig att dra vidare. Systersonen fyller 5 år så vi åkte på barnkalas till Helsingfors med familjen.

Väl hemma fortsatte vi med smaskandet och firade lillajul väldigt lugnt hemma med föräldrarna över ost, kex, glögg och en dålig film.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: