Dagen innan

Jag har aldrig påbörjat packningen såhär sent! Dagen innan! Det är nästan så jag får lite stress. Kappsäckarna står fortfarande toma, men har ganska bra valt ut allt jag ska ha med mig. Bara jag sku få en sista energiboost nu så jag skulle jag få allting färdigt… i väntan på det har jag bland annat åkt till skatteverket idag (två gånger), haft besök av en kompis och laddat ner ofantliga mängder musik och film.

Försökte förresten checka in på flyget online imorse, men det fungerade inte. Ville samtidigt boka in en extra väska och bättre sittplats, men eftersom det inte fungerade måste jag göra det imorgon på flygplatsen istället – hoppas bara de har bättre sittplatser kvar då ännu. Ja tänkte faktist unna mig själv lite, och betala 140€ extra för att få sitta bekvämt från Amsterdam till Bangkok. Så pass långt flyg att jag gärna betalar lite mer och sitter bekvämt. Men nu är det frågan om det går att göra det imorgon mera. Hoppas det.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: