Kvällen innan

Väskorna är så gott som packade, och tror inte jag har övervikt, men det får vi se på flygplatsen imorgon! Mamma och pappa ska köra mig till flygplatsen imorgon på morgonen. Därefter börjar en lång resa med flyg Helsingfors – Amsterdam – Bangkok – Krabi och därefter vet jag inte säkert vad som sker. Jag blir mottagen av vår chef men vet inte om jag genast får komma hem till Koh Lanta eller om jag måste stanna några dagar i Krabi för genomgång. Ska jag hem till Koh Lanta blir det två lååånga dagar.

Jag uppdaterar längs vägen i mån av möjlighet, men räknar med att det kanske tar några dagar innan jag har internet eller tid att uppdatera.

Imorgon flyttar jag till Koh Lanta, Thailand. Spännande.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: