Thailand, del 4

Thai kvällen var helt okej. Showen var inte någon succé, bättre mat har jag ätit, men jag trivdes ändå. Personalen var trevlig och ägaren fantastisk! Efteråt blev vi bjudna på en drink efter den andra fast vi försökte förklara att vi måste gå hem. Samtidigt träffade vi guiderna från Aurinkomatkat och några andra finländare som bor här så det var jätte roligt!

Imorgon har vi igen en lång dag inplanerad. 07.00 ringer väckarklockan och vi beger oss ut på en båttur i skärgården. Det är en av våra utflykter, så vi ska följa med så vi vet vad det handlar om. Ska bli roligt med båt, god mat, fint hav, otroliga vyer och varmt vatten att simma i.

Efter utflykten har vi genast kontorsarbete, och efter det har vi bara en kort stund på oss att göra till oss innan vi ska ut på middag igen. Men denna gång med HR personal från Sverige så det ser jag faktist fram emot!

Men där är alltså anledningen ifall uppdateringen blir dålig imorgon! För jag är ut på havet för det mesta. (Tur att jag köpte solkräm idag, och tur att jag kom ihåg att gå till apoteket efter åksjuketabletter – tar inga chanser här inte!). Och ja, jag ska lägga upp bilder så fort jag kan.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: