Koh Hong

4 år sedan var jag i Hong Kong, idag var jag i Koh Hong. Haha, är det bara jag som tycker att det är roligt? Kanske det. Men tänkte bara slänga in ett snabbinlägg här. Har precis blivit klar på kontoret och ska iväg på middag om 45 minuter. Men ville bara säga att utflykten idag var jätterolig, har sett massor av nya öar och ständer. Bland annat besökte vi en fin ö som heter Koh Hong, därav hänvisningen till Hong Kong.

14:19 finsk tid

19:19 lokaltid

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: