Thailand, del 7

Fick följa med på utflykten ”Thai for a day” idag. Har alltså varit Thailändsk för en dag. Vi besökte ett thaiboxing center, en skola, ett gummiplantage, ett ananasplantage, fick se ett thailändsk hem, besökte Tiger Cave Temple men höll mig på marknivå och steg inte upp de 1237 (ungefär) trappstegen upp till berget, besökte Krabi Town, besökte Café Europa och åkte sedan till en dålig souvenirbutik. Under dagen fick vi höra en massa information om Thailand och det vanliga livet här. Kul! Nu en stund ledigt, och ikväll har vi blivit inbokade på Thai massage. Har aldrig varit på massage förut så är faktist mera rädd än entusiastisk, eftersom jag vet själv att jag är så känslig. Men får bara be dem ta det lugnt och så får vi se hur det går.

10:41 finsk tid

15:41 lokaltid.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: