Thailand, del 8

Massagen var okej. 50% njutning och 50% smärta. Förstår nu varför människor tycker om massage, men förstår också varför jag aldri velat gå på massage innan. För gud vad ont det kan göra. Hur som helst så är jag nöjd, och kan kanske till och med tänka mig att återuppleva den plågsamma njutningen någon gång.

Imorgon ska jag äntligen ”hem”. Hem till Koh Lanta det vill säga. 6 dagar i Ao Nang är över och jag får slå ner mig i mitt eget ”hem”. Ska bli skönt att slippa leva ur en kappsäck, utan istället packa upp och göra mig hemma. Internet lär vara dåligt där nere, så får se hur det går.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: