Thailand, del 9

Har tillbringat dagen med att bekanta mig med Koh Lanta och förbereda mig på första ankomsten som faktist är imorgon. För att vara ärlig är jag faktist redan tillbaka i Ao Nang igen. Hade 1½ dag tid i Koh Lanta, fick se min lägenhet, bekanta mig med några ställen, och nu är jag alltså här i Ao Nang för det är kortare väg till flygplatsen härifrån. Imorgon ankommer våra första finska gäster – spännande.

Koh Lanta var fint, väldigt litet. Hade ju förväntat mig litet, men det är kanske ännu mindre än jag tänkt. Väldigt tyst är det, väldigt avslappnat. Fick träffa Apollo guiderna, och även guiden från Aurinkomatkat, och alla verkar trevliga så det blir nog en bra vinter. Lägenheten, eller ”rummet” borde man väl kalla det, är jag lite missnöjd med. Men orkar inte gå mera in på det. Det är vad det är, får försöka göra det bästa av det jag har.

Men nu ska jag lägga mig så jag är pigg imorgon och färdig för första gästerna. Nu kör vi igång med säsongen Vintern 2012/2013!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: