Thailand, del 10

Har äntligen fått slå mig ner på en plats, efter mycket köras och besökas hit och dit. Nu är jag på Koh Lanta for good. Eller ja, en gång i veckan ska jag upp till flygplatsen i Krabi, men annat än det är jag här på denna lilla ö. Skönt faktist.

Har haft min första arrival/ankomst igår och har idag haft mitt första välkomsmöte. Det gick väl sådär, lär gå bättre bara man lär känna ön mera. Har träffat nya människor, vilket alltid är kul, mest finländare faktist som jobbar på Raya Divers.

Livet här på Koh Lanta är lugnt. Ett lugnt ö-liv, som jag är van med från i sommar då jag bodde på Ön Lefkas i Grekland. Så det är lätt att anpassa sig. Har vant mig med värmen och luftfuktigheten också, och så kör jag redan bil på vänster sida utan problem.

Har ledigt nu några timmar, skriver på facebook och efter det ska jag nog åka runt lite, äta lunch någonstans och slappna av innan jag ska hämta upp min kollega Robert för gemensam service på hotellen i eftermiddag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: