Thailand, del 15

Ledig igår, och halvledig idag – oh yess. Vaknade redan 07:40 av konstig barnmusik som tydligen kom från skolan brevid mig. Men klagade inte, eftersom den i alla fall väckte mig ur min mardröm.

Låg och slöade lite, men bestämde sedan att jag måste komma igång, så jag klädde på mig och tog en tuktuk. Eftersom jag igår gick längs hela Klong Dao stranden, bestämde jag mig för att idag ta Long Beach, eller Phrae Ae stranden.

Tog tuktuk till den sydligaste delen av Long Beach, och hade som mål vårt servicekontor i norra delen av stranden. Jag bad tuktuken ta mig till Relax Bay Resort. Väl framme beundrade jag det vackra läget hotellet har, och fick även se den fina yoga platsen hotellet är känt för, och som jag även läst om på förhand. Men när jag tittade efter lite närmare, märkte jag att hotellet inte alls ligger längs Long Beach, utan i en liten vik längre söderut. Så jag var tvungen att gå en stund tillbaka, för att komma till Long Beach.

På grund av namnet hade jag förväntat mig en mycket längre strand. Inte för att den var kort, men det tog mig bara ungefär en timme att gå från ena änden till den andra. Spanade igen in fina strandbarer jag måste besöka någon dag, och slog mig till sist ner i norra ändan av Long Beach på en restaurang som heter Thai Cat – även den hade jag läst om på förhand.  Efter måltiden där var det bara en kort promenad till vårt kontor där jag sitter nu. Är ledig i 4 timmar ännu, men skulle bara kolla e-posten och skriva några inlägg här. Nu hem, sedan på jobb kl.16:30.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: