Thailand, del 20

Jag fick blackout, och började skriva här på finska plötsligt. Jobbat för mycket? Kanske det, haft mycket idag faktist. Massa kontorsarbete, pappersarbete och så har jag pratat med många gäster idag. Trots det hade vi tid för en liten ö-tur vid lunch, så vi tog bilen, åt lunch på Viewpoint restaurangen och sedan tog vi en biltur ner till Lanta Old Town, Kantiang bay, vattenfallen, Khlong Jak stranden och sedan tillbaka till kontoret.

Imorgon har jag ledigt, men fick lite panik med vad jag skulle hitta på för program, så jag ringde Raya Divers och de var snälla nog att fixa in mig på deras båttur imorgon. Så återigen tillbringar jag en ledig dag på båten, denna gång med destination Koh Haa. Har inte varit där än så ska bli kul. Bada lite, snorkla lite, och hoppeligen se något spännande. (Kanske en haj igen?)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: