Dagen då jag simmade med en havssköldpadda

Koh Haa var fantastiskt! Vi såg inga hajar, men däremot massor av fina koraller, sjöstjärnor, fiskar och några delfiner! Wow vilket marinliv här i Thailand! Koh Haa består av 5 öar, och vi snorklade lite runt två av dem. Koh Haa blev min nya favoritutflykt för snorklare, så mycket att se!

När vi snorklade där runt, kom vi förbi ett hörn och så plötsligt ser jag något grönt och vackert röra sig sakta genom vattnet i en harmonisk takt. En havsskölpadda. Jag blev så glad då jag såg den så jag log och släppte in vatten i snorkeln. Det är första gången jag ser en havssköldpadda så nära. Den var så fin, och så orädd. Den simmade nedanför oss, men ovanför dykarna som var nere på bottnet och höll ett koll på oss alla hela tiden. Med långsamma rörelser flöt den fram och tillbaka, kom upp till ytan för syre och så dök den ner igen och tog en titt på dykarna. Magisk stund!

Johan på Raya Divers har pratat om en paradisstrand på Koh Haa redan länge, och har varit så otroligt sugen att se den baserat på hans beskrivning. Och idag fick jag äntligen se den. En riktig paradisstrand, eller vad säger ni?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: