Nolo!

Man ska väl dela med sig glädje eller hur? Nå, jag kan här bjuda på dagens skämt, veckans skratt och månadens nologaste händelse.

Här i Thailand är det vänstertrafik. Det går alldeles fint att köra på ”fel” sida så att säga. Det svåraste är att stiga in i bilen på rätt sida. Vet inte hur många gånger jag tagit upp dörren på vänster sida och märkt att det inte finns någon ratt på den sidan. Idag, var jag så i tankarna när jag gick fram till bilen, att jag öppnade dörren, satte in mig och stängde dörren innan jag märkte att jag inte hade någon ratt framför mig. En halvsekund satt jag bara där och undrade vad som hänt, vem skulle köra bilen. Nolo! Blev så nolo (generad) att  jag i smyg tittade omkring mig ifall någon hade sett vad som hänt, och såklart, satt det en thailändsk man på sin trappa någon meter bort. Jag övervägde två alternativ:

1) Jag stiger ut ur bilen, ler generat till mannen och breder på händerna, och går till rätt sida av bilen.

2) Jag tar nytta av våra tonade rutor på bilen, och bara hoppar över till rätt sida utan att stiga ur bilen.

Jag var så förbannat nolo, så jag valde alternativ 2, hoppade över till rätt sida, körde iväg fort och skrattade hysteriskt hela vägen till kontoret.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: