Thailand, del 22

Bortsett besöket till tandkliniken har jag faktist haft ett par bra senaste dagar, vilket också är orsaken till att det blivit obloggat. Har nämligen äntligen skaffat gymkort här på Koh Lanta. I Grekland gick jag på gym tre dagar i veckan och försökte gå ut på länk däremellan, men efter Augusti har jag knappt tränat alls. Så det var skönt att komma igång och äntligen börja träna igen. Har varit två gånger på gymmet redan med min kollega Robert och kommer att fortsätta med det. Känns så bra att ha träningsvärk igen.

Vi har strukturerat om våra dagar lite och prioriterat vissa saker, så vi borde ha rätt så bra chans att gymma 3-4 gånger i veckan, oftast mitt på dagen. Det är så mycket lättare när man har någon att gymma med också.

Idag har jag haft min första lediga-lediga dag. Har ju haft två lediga dagar innan men de tillbringades båda ute på havet med tidig väckning. Så idag var första lediga dagen utan planer. Vaknade på morgonen och såg solen lysa glatt så bestämde att det skulle bli en solningsdag. Fick skjuts till ett av våra hotell, Lanta Villa, där jag la mig för att sola. Steg bara upp för att bada och simma nu och då men sammanlagt låg jag där i 4 timmar ungefär. Skönt var det, bara slappa, lyssna på musik och njuta av värmen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: