Thailand, del 23

Idag är det nyårsafton. Vi är i Ao Nang med min kollega Robert. Igen. Så sent som igår körde vi från vår teamdag i Ao Nang ner hem till Koh Lanta och nu sitter vi här igen. Vi ska nämligen fira nyår tillsammans med teamet här, fast vi var tvungna att jobba igårkväll så det blir en hel del köras fram och tillbaka. Imorgon ska vi ju nämligen hem igen. Hektiskt.

Ikväll ska vi klä upp oss (jag tänker svart långklänning och silverskor) och gå och äta på ett av våra hotell, Krabi Resort. Därefter ska vi lite se vad stämningen är, men midnatt tillbringas troiligtvis på stranden, hoppeligen med en Singha i handen och uppsläpp av papperslyktor, fast det får vi se. Hoppas hoppas jag efter ikväll får lägga in en bild som jag själv tagit, som är lika fin som denna;

Gott nytt år folk!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: