Nytt år, ny start

Välkomna till 2013. Kollar man på facebook tar de flesta emot 2013 med öppna armar och stänger gladeligen dörren till 2012 som enligt de flesta varit ett ”hemskt, tungt år”. Mitt 2012 var ett helt okej år. Roliga händelser, dåliga händelser men ingenting speciellt dåligt eller hemskt. Så jag smäller inte igen dörren med glädje utan mest sörjer jag att 2012 inte var så speciellt som man kanske hade hoppats. Inga nya livsförändringar, fast det är jag ju egentligen inte ute efter heller just nu. 

Men nu börjar vi från början. Livet är vad man gör av det, så kom igen, nu gör vi något bra av 2013.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: