Listorna för sommaren

Jag har två saker som gör mig så innerligt glad just nu. Den ena ska jag säga här, den andra får ni vänta med till imorgon.

Listorna kom igår. Vakanslistorna för sommaren alltså. Och nu är det en massa läsas, funderas och tänkas som ska göras så vi sen kan söka vidare till sommaren. Var vi ska jobba och vad vi ska jobba med på sommaren bestäms inom den närmaste tiden. Mycket spännande, och jag måste säga att jag börjar luta mig mer och mer emot destinationer och tjänster jag aldrig drömde om att ansöka till.

Destinationen i sig är fortfarande lite oklar. Men något som blivit klart som solen är att jag ska söka tjänst som servicemanager till sommaren. Det är dags att ta ett steg upp nu. Mera ambition lyder mottot för 2013. Hoppas, hoppas, hoppas jag får en servicemanger tjänst. Inte bara med tanke på min karriär inom företaget, utan också med tanke på en flytt hem till Finland inom de närmaste åren. Med några säsonger som servicemanager på CVt känns det lättare att ta an arbetsmarknaden på hemmaplan.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: