Thailand, del 27

Igår var det mycket att göra på jobbet, så satt kvar till 19:30 på kontoret innan jag skyndade mig hem, ställde mig i duschen och mötte sedan upp min kollega Robert och Apollo teamet på restaurangen Coco i centrala Saladan.

Där åt vi en god middag innan vi tog en tuktuk till baren Cheeky Monkey där vi fick sällskap av Fritidsresor, Aurinkomatkat och Raya Divers. Jag tror det aldrig varit så mycket folk på Cheeky Monkey på en och samma gång innan. Men roligt hade vi, så kul att vara ute med ett större gäng ibland. Eftersom det var tisdag lovades beachparty på Pangea, så vi packade ihop oss i några tuktuks och tog oss dit. Kändes som om nästan hela Koh Lanta var samlad där (nu överdriver jag). Vi hade roligt där vi satt i sanden med våra drinkar och tittade på folk som dansade, drack och hade någonslags eldshow.

Fast någon jättesen kväll blev det inte, hemma var vi redan 02, eftersom vi alla skulle jobba följande dag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: