Thailand, del 28

Jaha, jag ska tydligen få besök från Grekland. Lorenzo beställde biljetter en tid sen redan, men han måste skaffa visum på förhand och hela processen har tagit rätt så länge. Men igår hade de ringt honom från ambassaden och sagt att han fått godkännt visum.

Var lite skeptisk i början mot hela visumprocessen och har inte vela ha för höga förhoppningar, men nu är det alltså klart – nästa vecka 17.1 på onsdag kl.13.20 landar ett plan med ett stycke bekant med sig. 2½ vecka ska han vara här och åker alltså hem 4.2. Ska bli två roliga veckor, så roligt att få besök!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: