Thailand, del 34

Hade en riktigt skön dag igår. Jobbade förmiddag och eftermiddag men hade tid med en liten ötur mitt på dagen. Vi åt lunch på den grekiska tavernan så Lorenzo fick prata lite grekiska också, och så tog vi bilen och styrde söderut. Vi körde och beundrade fina stränder och vackra vikar, och vek till sist av vid ”Last Beach”. Vilken otroligt fin strand! Vilken överraskning! Det blev min nya favoritstrand och ska definitivt rekommendera den till mina gäster nästa gång. Simmade lite, solade lite, brände mig lite, och så var det dags att åka hem.

Nu jobbar jag en stund ännu men sen är jag halvledig, så vi ska ta moppen vi hyrde och ta oss söderut igen och utforska någon annan ny strand. Ja, livet är rätt så lugnt och skönt här på Koh Lanta ibland. Vi hörs!

Last Beach, Koh Lanta

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: