Thailand, del 35

Vi är i Ao Nang, Lorenzo och jag. Men bara någon timme till. I schemat idag hade jag dubbel flygplats + evaluering så har jobbat hela dagen här. Hade även tidig väckning så beslöt oss för att köra upp redan igårkväll. Var halvledig igår så vi startade rätt tidigt från Koh Lanta, kom till Ao Nang runt kl.17, checkade in på hotellet/guidebostaden här, och gick sedan på en rundtur på stan som innehöll bl.a. middag på Blue Mango, promenad på huvudgatan, glass, och så ett tuktuk-åk.

Idag har jag alltså jobbat hela dagen, medan Lorenzo har gått runt omkring i Ao Nang. Nu är jag klar, men när jag körde hem från flygplatsen var trafiken oldilig så vi väntar tills rusningstiden är förbi innan vi startar ner mot Koh Lanta.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: