Thailand, del 38

Ja alltså det jag glömde nämna angående min ansökan var att jag sökte service manager tjänst med öppen destination! Jag bryr mig inte längre så mycket om VAR jag jobbar, utan mera VAD jag jobbar med. Alltså tänkte jag att jag har bättre chans att få den tjänst jag vill ha om jag inte fokuserar mig på destinationen. Alltså kan de stationera mig på bl.a. teneriffa, gran canaria, bulgarien, kreta, mallorca, rhodos, ja vart som helst egentligen. Men det spelar ingen roll för mig längre. Hoppas bara jag får den tjänst jag vill ha.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: