Thailand, del 45

Jag är i Ao Nang igen. Har blivit mycket Ao Nang på sistone. Varje vecka ja, men förra veckan var jag dessutom upp en extra gång då Lorenzo skulle åka hem.

Jag gillar Ao Nang i sig, men att köra upp 2 timmar en väg, det är ibland lite uttråkande. Men ska inte klaga, får alltid en skön hotellnatt när jag är här så det känns lite extra lyxigt då man en gång i veckan får duscha i en varm hotelldusch, titta på hotelltv och sedan lägga sig i nya frächa lakan i hotellsängar. Mys! Man ska njuta av de små sakerna.

Jag sitter här på vårt kontor i Ao Nang med min ena kollega, min chef har precis åkt hem. Han påminde mig att det snart börjar bli dags för visumresa. Vad för nåt? Jo visumresa. När jag kom till Thailand hade jag ett visum som höll i 90 dagar. Alltså går det ut 4.3.2013. För att förnya mitt visum ska jag alltså ta mig ut ur landet på en liten visumresa, så jag får ett nytt visum när jag kommer tillbaka i landet. Jag har alltså ett multiple entry visum, där man kan åka ur landet och komma tillbaka igen. De flesta av mina kolleger har redan åkt på sina visumresor, så det är bara jag och en annan kvar.

Visumresor ser vi guider framemot, det är en liten andningspaus på två tre dagar och så får man se någon annan Asiatisk stad eller destination. Dessutom får vi ett bidrag från företaget för denna resa. De allra flesta väljer att åka till Singapore eller Kuala Lumpur, just för att tiden är så kort och för att de är så kända städer, så man måste liksom passa på när man ändå är i ”närheten”. Själv har jag också tänkt lite på Kuala Lumpur faktist. Eller ja, i början tänkte jag mig Bali eller Borneo, men pga tidsbrist får det bli till någon annan gång. Istället får det bli några dagars stadssemester i Kuala Lumpur. Så måste börja kolla flygbiljetter och hotell så småningom, kul!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: