Thailand, del 46

Titta på bilden ovanför. Titta på ön i tidningen. Titta sedan på ön i bakgrunden. Samma ö. Äntligen äntligen har jag idag fått besöka vackra Koh Ngai (Koh Hai) som jag så länge läst om. Tidningen köpte jag på flyplatsen när jag var på väg ner till Thailand. Och idag, på min lediga dag, har jag äntligen fått besöka ön. Som ett paradis, vacker. Omgivningen – wow!

Och eftersom jag undrat var alla tyskar och småbarnsfamiljer är, har jag nu fått svaret. De är på Koh Ngai. Inte för att det störde mig, det var lugnt ändå. Inget högt ljud, ingen hög musik. Bara ljudet av vågorna.

Kom iland vid Koh Ngai Resort, gick skogsvägen till den andra stranden, åt lunch på Thanya Resort och drack världens godaste Passionfrukts juice. Så god att jag måste beställa en till efter att druckit den första. Sedan gick jag längs stranden, beundrade, fotograferade.

Slutligen gick jag skogsvägen tillbaka till Koh Ngai Resort, la mig på en solstol, simmade lite och märkte inte hur tiden sprang förbi och snart var det dags att åka hem till Koh Lanta.

Var bara ute på en dagstur, hade inte tid för mera, men det var riktigt fint det med. Nu har jag i alla fall besökt ön. Kan kryssa av den i listan och vänta på att ta an nästa, Koh Kradan. Måste hinna besöka den ön ännu innan jag åker hem.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: