Thailand, del 49

Den väntandes tid är olidligt lång. Det är en sann pina att bara sitta och vänta på besked. Kill me now liksom. Nä skoja ba.

För att fördriva min tid har jag sänt in en arbetsansökan där hemma, och bokat en resa till Kuala Lumpur. Jag har fått datum för min visumresa, och bestämde mig för att boka flyg och hotell utan att dröja för annars blir det aldrig av. Så 2.-4.3.2013 befinner jag mig i ett fint hotell i den Malaysiska huvudstaden efter en kort flygresa.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: