Thailand, del 50

Ledig dag idag. Jihuu. Började med sovmorgon, la sedan på CNN och slötittade på nyheterna medan jag vaknade. Duschade, packade ihop strandväskan och tog skootern med riktning söderut. Stannade vid Otto Bar i Klong Nin för god frukost/lunch och körde sedan vidare söderut, ända ner till Last Beach. Last Beach är min absoluta favoritstrand här på Koh Lanta. Lång strand, typ en restaurang, några små hotell, inga solstolar, inte mycket folk, ingen hög musik, utan bara ren avkoppling.

Idag blåste det tyvärr direkt från sydväst vilket gjorde att man kände sig rätt sandblästrad efter en timme. Stannade inte mycket längre än det, badade lite, solade lite och så begav jag mig tillbaka norrut. Just nu sitter jag på kontoret, gör en snabbsväng in här för att läsa mejl (nä, inga nyheter ännu heller..) och ska nu köra hemåt, köpa en glass och lägga mig i sängen och fundera på om jag ska göra något annat idag eller om jag bara slappar hemma resten av dagen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: