Sommaren 2013

Så har det efterlängtade beskedet kommit, eller det kom redan igår faktist. Igår ringde min chef och erbjöd mig det som jag och min kollega Robert redan på förhand räknat ut att de skulle erbjuda mig.

Blev erbjuden en plats på vårt Contact Center i Side, Turkiet. Inte den manager tjänsten jag sökte, men inte heller vanlig guide. Ett kontorsjobb. Vårt Contact Center ansvarar för alla samtal inom hela Turkiet. Vi har en servicetelefon som våra gäster kan ringa in till med problem, frågor, sjukfall etc. och alla samtal kommer till oss. Vi ska sedan hjälpa dem per telefon. Vi får alla samtal i hela Turkiet, Alanya, Antalya, Side, Bodrum, Marmaris och Kemer, och allt sköts via telefon, sms och e-post.

En helt annorlunda säsong på kommande alltså, inga mer direkta kundmöten utan ett kontorsarbete.

Har ju aldrig varit i Turkiet heller så det ska blir roligt att se ett nytt ställe. Med mig i Side har jag ju dessutom min kollega här från Koh Lanta, Robert! Han fick också jobb i Side, och även hans flickvän kommer att vara där så det är roligt att man känner några redan på förhand.

Många positiva saker med sommaren alltså; ny tjänst, nya arbersuppgifter, ny destination, roliga människor man känner från förut.

Med det sagt, så sitter jag ju fortfarande och väntar på att få höra om jobben i Finland jag sökte till. Jag gillar mitt jobb, det gör jag, och att få resa runt i världen gör ju bara jobbet bättre. Men. Jag har kronisk hemlängtan. Har alltid haft. Vare sig jag är ett veckoslut i Stockholm, tre månader i Thailand eller sex månader i Nya Zeeland, så har jag alltid hemlängtan. Och det är tungt. Speciellt då hemlängtan inte avtar utan blir bara starkare och starkare. Just nu är den nästan olidlig. Så ja, väntar fortfarande på besked från Finland, eftersom jag ju i grund och botten vill hem.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: