Thailand, del 52

Jag försökte boka in mig en natt på något hotell på Koh Kradan, men det var fullbokat. Ja fullbokat, eller så hade de ett rum för runt 200€ per natt. Det tackade jag nej till. Samma sak på Koh Mook, fullbokat. Koh Jum, fullbokat. Jag som äntligen hade tänkt ta en skön hotellnatt någonstans och bara koppla av, och så är allting fullbokat.

Men kanske lika bra, då jag imorse vaknade till ett regnigt väder. Det hade tydligen åskat och regnat inatt, och det är lovat mulet i några dagar till. Så kanske lika bra att hålla sig till Koh Lanta, man kan med gott samvete ligga hemma i sängen och kolla på filmer och göra absolut ingentig. Så lyder planen för min halvlediga dag idag i alla fall.

Bara en vecka kvar till Kuala Lumpur! Och bara 25 dagar kvar till Finland!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: