Förkylning och böcker

Tänkte ta mig till gymmet under lunchen, men så tänkte jag på alla varnande exempel om att man inte ska gymma när man är förkyld. Så istället åkte jag hem, la mig i sängen med en bra bok, och så började det. Renoveringen av lägenheten snett under min. Och de borrade, och borrade och borrade. Hela tiden. Och det fick mig att känna som om mina hjänceller skulle spricka. Jag stod ut med det en halvtimme, tills jag tog till flykt och kom hit till kontoret.

Jag som bara ville vila lite. Sova lite. Jag är trött, jag har huvudvärk, jag har ont i käken och jag är förkyld. Bara låt mig vila lite.

Den goda nyheten i det här är att jag äntligen hittat bok-ivern igen! Har förut läst rätt många böcker per säsong, men inte en enda under denna. Har inte haft lust, har inte hittat någon bra bok. Men nu, nu håller jag på att läsa en bok som är precis i min smak. Är redan rädd för att jag kommer att läsa ut den ikväll, vad tar jag mig till då?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: