Första dagens intryck av KL

Så är det slut på första dagen i Kuala Lumpur. Jag stack iväg och shoppade på eftermiddagen. Det går en gångväg inomhus direkt från hotellet till ett av de största shoppingcentren här, Pavilion. Själva köpcentret var en besvikelse, hade haft större förväntningar. Därifrån gick jag ut och gå i Bukit Bintang området och råkade på något vis tappa bort mig till H&M, vilket var ett stort misstag.

Efter shoppandet var det dags att komma tillbaka till hotellet och vila upp fötterna. Jag hade som kvällsplan att först åka upp i KL Tower utsiktstornet och sedan gå och äta på Hard Rock Cafe. Men vilade visst fötterna lite för länge, för kom för sent till tornet, de hade redan stängt och när jag kom fram till HRC så var det så proppfullt att jag inte hade lust att bli kvar och vänta. Istället gick jag till TGI Fridays, åt god mat och drack en god frozen strawberry margaritha – den var jag värd tyckte jag.

Nu är jag åter på hotellet, med ömma fötter och trötta ögon, men när man för en gångs skull har internet på rummet så måste man ju passa på att uppdatera här så ofta som möjligt.

Första dagens intryck: Pluspoäng för fin stad, mycket grönt bland skyskraporna. Minus för brist på trottoarer. Stort stort plus för underbart hotell med superbra service och bra läge.

Impiana KLCC – kan rekommenderas.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: