Kuala Lumpur

Har landat i Kuala Lumpur, blivit mött av en man med mitt namn på en skylt, satt i en VIP bil, körd till hotellet. Är olidligt trött efter  en orolig natt och mitt förkylda huvud och mina snoriga bihålor värker som en jävel efter flygresan så har precis kommit upp på rummet, beundrat utsikten och beställt room service. Är för sliten för att ta mig ut och hitta en restaurang. Tacka gud för room service. Och limousiner, haha..

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: