Sightseeing och shopping

Wow, vilken dag jag har haft här i Kuala Lumpur. Varit igång precis hela tiden. Stack iväg på en ”liten” sightseeing runda och kom tillbaka 8 timmar senare. 8 timmar tog det att åka runt med Hop on – Hop off bussen, ta en tur runt China Town, se en massa byggnader och sevärdheter, åka upp i Petronas tvillingtornen, äta lunch, åka upp i KL tornet, och komma tillbaka till hotellet.

Hundratals bilder, blåsor på fötterna trots bekväma skor och ont i ryggen. Men så värt det. Nu kan jag säga att jag har sett största delen av staden.

Någon timme hade jag tid att vila innan jag begav mig (med taxi, fötterna är döda) iväg för middag till Hard Rock Café. Där kom personalen ihåg mig från igår kväll, och var fantastiska. Maten var god, och servicen utmärkt. Promenerade därfrån till Suria KLCC shoppingcentret. Där strosade jag omkring i en och en halv timme till stängningsdags kl.22, utan att shoppa något, bara njöt av att titta på varorna, butikerna och människorna. Har haft en bra dag. Även kvällen här har varit rätt skön, bara slappat och youtubat.

Imorgon är tyvärr sista dagen här redan. Eftersom jag sett alla sevärdheter jag vill se, har shoppat det enda lilla jag ville ha shoppat, och eftersom jag gick sönder mina fötter idag så är morgondagen tillägnad till hotellet. Har ju bokat in mig på ett fint hotell för att njuta, så det ska jag minsann göra imorgon. Tänkte gå ner och äta frukost, sedan kolla in poolområdet, kanske ta en massage på spat. Det är också tyvärr det enda jag hinner med, innan jag redan måste ta mig till flygplatsen och tillbaka till Koh Lanta.

Och ja, sladden vägrar överföra bilder från iPhone till dator, så det får vi ta när jag kommer hem.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: