Vänner & Helsingfors

Ögonen är så trötta att jag har svårt att se, men det är värt det. Haft en bra dag. Redan på förmiddagen körde jag upp till Helsingfors. Där träffade jag Linda, först på hennes jobb och sen hemma hos henne. Vi hade mycket att prata om, men alltför lite tid. Från Linda körde jag direkt och mötte upp Jessica, och även med henne räckte tiden inte riktigt till. Så är det när man inte sett kära vänner på länge.

Insåg idag hur ärad jag är att ha så bra vänner! Blir så innerligt glad när jag tänker på det. Önskar jag kunde umgås mera med dem.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: