Det är vad jag kallar en produktiv dag

Den här dagen har varit hundra år lång. Det började med att jag vaknade 8.30 och var lite sur att jag vaknat så sent. Jag har alltid varit den som sovit till kl.10 eller 11 men nu när jag varit hemma har jag vaknat runt kl.7 och det har varit så otroligt skönt, för det känns som om man får extra timmar till dagen, dagen känns längre och det är lättare att få sömn på kvällen när man är trött.

Hur som helst, efter frukosten gjorde jag sällskap till mamma som skulle in till centrum för att få en massa ärenden gjorda och för att köpa påskmat. Vi besökte järnhandeln, banken, apoteket, hämtade ut vår lottovinst (8€) och handlade i två butiker. Vi hade dessutom kaffe hos min mormor och råkade träffa en kusin också. Allt detta hade vi gjort innan vi kom hem igen kl.13.

Då satte jag mig vid datorn för att sköta andra ärenden och det slutade med att jag ringde och bestämde intervju för en arbetsplats jag ansökt till, skickade in en ansökan till en skola jag vill studera vid och började skriva på en annan arbetsansökan jag ska sända in. Dessutom gick jag igenom alla mina skattepapper, arbetsavtal och lönelappar från 2011 och 2012 inför mitt kommande möte på Skatteverket nästa vecka. Allt detta innan kl.16.

Sedan var det dags att koppla av lite, vi åt middag med familjen – ugnslax, nam! – och nu är jag här. En aning trött, men oändligt glad över en så produktiv dag. Arbetsintervju, ansökan till en skola, och början på en arbetsansökan. Nöjd. Och nu väntar det två kalla cider på mig i kylskåpet, plus att jag tänkt öppna en påse chips. Kan inte blir bättre.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: