Förmiddag i Ekenäs

Var på arbetsintervju idag. Jag funderade knappt på det innan, och tänkte bara ta det som det kommer. Tills 15 minuter innan jag skulle åka, då kom ångesten över oförberedelsen och jag snabbläste igenom allt jag fick tag på för att förbereda mig lite bättre. Det var sist och slutligen onödigt för intervjun gick bra, det var en mycket avslappnad och trevlig intervju. Jag fick fram det jag ville säga, svarade på frågorna som ställdes och stammade inte en enda gång. Faktist 3 år sedan jag senast var på en arbetsintervju, så det var riktigt roligt.

Nu är det bara att vänta på besked och sedan bestämma vad jag egentligen vill göra. Är nämligen inte alls säker att jag är redo att lämna mitt jobb. Fast jag hatar det ibland, trivs jag ändå och det finns en viss säkerhet i det hela.

Efter intervjun tog jag en promenad i vackra Ekenäs, och fyndade några saker på Lindex.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: