Nachos

Tillbringade förmiddagen i en rad olika butiker igen för omväxlings skull. Var tvungen att återvända till Lindex för att köpa handväskan jag tvivlade över igår, men senare blev besatt över och ledsen att jag inte köpte den. Men nu fick den flytta in hos mig.

Träffade också moster och kusin över kaffe med mamma senare på dagen, och nu kvällen till ära har jag tillrett min första nacho-rätt! Familjen fick stå som försökskaniner och ska man tro på dem så var det riktigt gott. Och det var det också! Om man dessutom kombinerar det med hur enkelt det var att tillreda så har vi här en klar vinnare till film-, och kompiskvällar. Helt klart godkänt! Mmmm, muchos nachos.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: