Arbetsintervju

Jo, förresten! Något bra i att jag är hemma igen. Fredagen innan jag stack fick jag inbjudan till arbetsintervju till ett företag jag verkligen vill jobba på, men var tvungen att tacka nej eftersom jag då skulle ha varit i Turkiet redan.

Men när jag kom hem ringde jag på skoj upp dem och frågade om det finns någon möjlighet att komma på intervju och de bjöd in mig för arbetsintervju för onsdag kl.14. Det vill säga idag. Det vill säga om mindre än 4 timmar. Nervöööös!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: