Helsingfors-dag, en ren och nytt visum

Helsingfors-dag igår igen. Började dagen tidigt med besök på vårt huvudkontor i Kampen, tog mig sedan vidare till Turkiska ambassaden i Ulrikasborg för ett överraskande besked, åt lunch med mamma på Hard Rock Café, körde genom hela stan upp till Malm, hämtade barnen på dagis, åkte till matbutiken och sedan hem till syster, hämtade syster från jobbet, åkte till citymarket, såg en ren (alltså en ren, djuret ni vet) utanför citymarket, spelade lite Wii med systersonen och så var det redan kväll och dags att köra hem.

Det överraskande beskedet var att jag fick passet genast. Mannen där bad mig bara vänta 20 minuter så skulle han fixa det. Det som senast tog en vecka tog alltså nu 20 minuter. Alltså fick jag nytt pass på torsdag, nytt visum på fredag och nya flygbiljetter strax efter det. Jag hade sett framemot en helg hemma, men fick packa väskorna istället.

Nu är allting packat och om cirka en timme blir det start mot flygfältet igen. Flyger samma rutt, samma tid som förra veckan. Hoppas bara jag kommer ända fram denna gång. Nu kör vi Turkiet, tagning 2.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: